مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست در دادگاه تجدیدنظر تایید شد آیا تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران از شرکت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا انصراف داد؟
سرخط خبرها
زنان، معماران توسعه| کارکرد شبکه کارآفرینی و تأمین مالی خرد زنان بریکس چیست؟

زنان، معماران توسعه| کارکرد شبکه کارآفرینی و تأمین مالی خرد زنان بریکس چیست؟

  • کد خبر: ۴۲۹۱۴۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۳
معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه زنان دریافت‌کنندگان توسعه نیستند بلکه معماران توسعه‌اند، گفت: خانواده، نخستین جایی است که استعداد یک دختر دیده و پرورش می‌یابد. از همین رو، ما توانمندسازی زنان و استحکام خانواده را با هم دنبال می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در پیام تصویری به نشست «وزرای زن بریکس»، با اشاره به سوگواری مردم ایران در آئین‌های وداع و تشییع رهبر شهید و خانواده ایشان، از اعضای این گروه در همدردی با ملت ایران قدردانی کرد و گفت: این اندوه بزرگ، بیش از هر زمان دیگری این حقیقت را برای ما آشکار ساخته است که صلح، امنیت و کرامت انسان، نه صرفاً آرمان‌هایی اخلاقی، بلکه نخستین و اساسی‌ترین پیش‌شرط‌های توسعه پایدار و شکوفایی ملت‌ها است.

وی سرمایه انسانی واقعی ملت‌ها را انسان‌ها دانست و اظهار کرد: قرن بیستم، قدرت ملت‌ها را با بشکه‌های نفت، تُن‌های فولاد و اندازه بازار‌ها می‌سنجید، اما قرن بیست‌ویکم، قدرت ملت‌ها را با استعداد‌هایی می‌سنجد که شکوفا می‌شوند.

چرا زنان باید در توسعه مشارکت کنند

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز بزرگ‌ترین ذخیره کشف‌نشده جهان، در اعماق زمین نیست؛ در ظرفیت انسان‌هاست و نیمی از این ظرفیت، زنان هستند، تصریح کرد: پرسش امروز دیگر این نیست که چرا زنان باید در توسعه مشارکت کنند؛ پرسش این است که چگونه می‌توان ظرفیت آنان را شکوفا ساخت. پاسخ ما، عدالت در فرصت‌هاست.

بهروزآذر با بیان اینکه عدالت، مسیر شکوفایی استعدادهاست و شکوفایی زنان، عدالت را به تجربه‌ای در زندگی مردم تبدیل می‌کند، خاطرنشان کرد: این مسیر، تعهدی قانونی و ملی برای ماست. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، زن و مرد را یکسان در حمایت قانون قرار داده، آموزش را حق همگان شناخته و دولت را به حمایت از حقوق زنان و زمینه‌سازی برای رشد شخصیت و شکوفایی استعداد‌های آنان موظف کرده است.

وی ادامه داد: وقتی آموزش دختران اولویت ملی شد، باسوادی زنان ۱۰ تا ۴۹ ساله به حدود ۹۷ درصد رسید. در‌های دانشگاه گشوده شد و دختران بیش از ۵۶ درصد صندلی‌های دانشگاه‌های ایران را از آن خود کردند. اقتصاد دانش‌بنیان شکل گرفت و یک‌چهارم مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان را زنان تشکیل دادند. اینها برای ما فقط آمار نیستند؛ زندگی‌اند. پشت هر عدد، دختری ایستاده است که فرصت آموختن یافته؛ زنی که کسب‌وکاری کوچک را آغاز کرده؛ مادری که خانواده‌اش را از بحران عبور داده و جامعه‌ای که از شکوفایی زنان خود نیرومندتر شده است.

ما توانمندسازی زنان و استحکام خانواده را با هم دنبال می‌کنیم

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه زنان دریافت‌کنندگان توسعه نیستند بلکه معماران توسعه‌اند، ابراز داشت: استعداد در خلأ شکوفا نمی‌شود، خانواده، نخستین جایی است که استعداد یک دختر دیده و پرورش می‌یابد. از همین رو، ما توانمندسازی زنان و استحکام خانواده را با هم دنبال می‌کنیم. با حمایت از مادران شاغل، الگو‌های کاری متناسب و نظام‌های مراقبتی مؤثر، تلاش می‌کنیم تا راه مشارکت و شکوفایی آنان هموار شود.

بهروزآذر، با طرح و تشریح پیشنهادات ایران به این اجلاس مبنی بر «شبکه کارآفرینی و تأمین مالی خرد زنان بریکس» و «گفت‌وگوی بریکس درباره خانواده و تاب‌آوری اجتماعی» بیان کرد: «شبکه کارآفرینی و تأمین مالی خرد زنان بریکس»، شبکه‌ای برای پیوند زنان کارآفرین، شرکت‌های دانش‌بنیان، صندوق‌های خرد، بازار‌ها و سرمایه‌گذاران است؛ همراه با مهارت‌آموزی، منتورینگ، کوچینگ و بهره‌گیری عادلانه از فناوری و هوش مصنوعی.

وی افزود: «گفت‌وگوی بریکس درباره خانواده و تاب‌آوری اجتماعی» نیز بستری برای تبادل تجربه درباره تعادل میان مسئولیت‌های خانوادگی و مشارکت اقتصادی زنان و نیز نقش زنان در مراقبت، تاب‌آوری اقلیمی، امنیت غذایی و توسعه محلی است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز بریکس می‌تواند فراتر از یک ائتلاف اقتصادی، پلی میان تمدن‌ها، تجربه‌ها و آینده باشد، یادآور شد: تمدن‌ها تنها با آنچه می‌سازند ماندگار نمی‌شوند؛ بلکه با انسان‌هایی ماندگار می‌شوند که پرورش می‌دهند. پس بیایید پل باشیم، نه دیوار؛ پلی میان عدالت و توسعه، خانواده و جامعه، فناوری و انسان، و امروز و آینده‌ای که شایسته دختران و زنان ملت‌های ماست.

نشست «وزرای زن بریکس» از روز سه‌شنبه ۱۵ تیر ماه با حضور نمایندگان و وزرای کشور‌های این گروه در هند آغاز شده که از ایران نیز هیاتی به ریاست نرجس ابوالقاسمی، معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور و خانواده ریاست جمهوری به نمایندگی از کشورمان در آن حضور یافته است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.